Workshops, lessen, optredens

Evenementen

woensdag 19 december – Workshop armen en expressie door Germaine

Hoe zorg je ervoor dat je armen je dans versterken en dat je ze kunt inzetten voor maximale zeggingskracht? In deze workshop helpt Germaine jou je bewustzijn van je armen te vergroten, gevoel met armen en handen uit te drukken en te zorgen dat je armen steeds mooie lijnen geven tijdens je dans. Je ervaart middels oefeningen, visualisatie en tips, hoe je je armen ‘eigen’ maakt. Zo maak je je choreo helemaal ‘af’ en raak je precies die snaar bij het publiek die je graag wilt raken. Veel leren en veel genieten verzekerd!

De workshop is op woensdag 19 december van 20.00-22.00 in de Kyria Moves studio in De Meern (ingang links van Marelaan 18, De Meern). Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 17 december. Geef je op door een email te sturen naar kyriascloset@gmail.com.

Over Germaine

Fotograaf: Leoniek van der Vliet

Op 10 jarige leeftijd heeft Aziza haar het oriëntaals buikdansen geleerd, en deze passie is altijd gebleven. Zij trad voor het eerst op in haar grote buikdansshow El Hekeya. Van 1985 tot 1998 ontving ze klassiek ballet onderricht van Joke de Backer. De schone buikdanskunst mocht zij verder leren van meerdere binnen- en buitenlandse docenten, die haar in verschillende stijlen hebben ingewijd.

Leave a Reply

*