ls eerste wens ik je een heel gelukkig, gezond en sprankelend 2019! Ik hoop dat je een leuke jaarwisseling hebt gehad. Nu de rookwolken van het vuurwerk weer opgetrokken zijn, is het tijd voor nieuwe uitdagingen in 2019! Is dit het jaar waarin je leert buikdansen?

In de buikdans les ligt de focus op bewegen met plezier, leren improviseren en bewegingen vloeiend kunnen combineren. Je leert ronde bewegingen zoals de acht en cirkels, soepele armen maar ook sterke shimmies (trillen) en accenten met je heupen.

Op 30 januari is er een proefles van 20.00-21.15 in onze thuisstudio in De Meern (ingang via oprit links van Marelaan 18, De Meern). Meedoen met de proefles is vrijblijvend. De proefles kost 10 euro, dat kan je contant aan me geven op de dag zelf, of online aanschaffen via http://www.buikdansereskyria.com/product/proefles-buikdansen-meern/


Het maximum aantal deelnemers voor de proefles is 5 personen, dat is ook het maximum voor de lessen. Dat heeft te maken met de ruimte in de studio. Ik ben op zoek naar een grotere ruimte voor de woensdagavond les, maar heb helaas nog niks gevonden. Ik heb al diverse dansscholen benaderd en het UCK in Vleuterweide. Helaas zijn de meeste zalen al bezet op de woensdagavond. Als je een tip hebt, laat het me weten!

 
Na de proefles kan je kiezen of je door wilt met de lessen. Ik stuur je na je deelname aan de proefles een aparte email met alle informatie over de planning van de lessen en hoe het werkt met lessenkaarten na afloop van de les. Zo heb je alle informatie bij de hand. Doe je mee op 30 januari? Laat het me weten via een mailtje naar kyriascloset@gmail.com