Workshops, lessen, optredens

Doe mee met de buikdans 10Daagse!

Heb je interesse in buikdansen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dans je al een tijdje en wil je inspiratie opdoen?

Op zoek naar andere enthousiaste mensen om je buikdans passie mee te delen?

Doe dan mee met de buikdans 10Daagse!

Wat is de Buikdans 10-daagse?

De Buikdans 10Daagse is een programma van tien dagen waarbij je elke dag een email krijgt. De email bevat achtergrond informatie over buikdansen en een vraag of opdracht. Je antwoorden en resultaten van de opdracht deel je in onze besloten Facebook groep (Buikdans 10Daagse) met andere enthousiaste deelnemers. Zo leer je elke dag iets nieuws over buikdansen en over jezelf. De Buikdans 10Daagse is gratis! In de 10-daagse zullen zeker wat bewegingen terug komen, maar er komen geen choreografie of combinaties in voor. De 10-daagse is niet bedoeld om je te leren buikdansen, het is een manier om meer te leren OVER buikdansen.

Dankzij internet is er ontzettend veel informatie beschikbaar over buikdansen. Maar waar begin je? Welke informatie heb je nodig om te begrijpen wat buikdansen is en waar het over gaat? In de Buikdans 10-daagse krijg je elke dag een mail over een bepaald onderwerp. Je kan zelf kiezen hoeveel tijd je er aan kwijt bent: het kijken van de video en het lezen van de mail kost je ongeveer vijf tot tien minuten. Doe je mee met de opdrachten en wil dat delen met de andere deelnemers, dan kost dat je nog een keer een minuut of twee.

 

Wat als ik geen tijd heb in die periode?

Je hoeft de Buikdans 10Daagse niet meteen in een keer door te lopen en te doen: de informatie uit de mail is toegankelijk tot en met 16 februari. Als je wel direct mee doet, zit je op hetzelfde moment in de cursus als je mede deelnemers zodat je meer kunt delen met elkaar.

Als je wilt leren buikdansen raad ik je aan om je in te schrijven voor live lessen of workshops, zodat je feedback krijgt van een docent. Zo leer je de techniek meteen goed aan.

Over mij

Na bijna twee decennia buikdansen ben ik nog steeds verliefd op deze prachtige dansvorm. De meeslepende muziek en vrouwelijke bewegingen leer ik aan mijn leerlingen tijdens mijn wAfbeelding van Kyriaekelijkse buikdanslessen in Utrecht en De Meern. Ik geef ook workshops voor beginners, gevorderden en professionals. Naast dans docent ben ik ook docent aan de Belly Dance Business Academy, een online universiteit voor buikdans professionals. Vanaf 2017 heb ik een eigen dans studio in De Meern: Kyria Moves.

Voor wie is de Buikdans 10Daagse?

Voor iedereen die meer wil weten over buikdansen! Voorkennis is niet noodzakelijk. Het is wel heel erg leuk als je wat langer danst om mee te doen, omdat sommige stukjes informatie dan op hun plaats vallen of je leert iets wat je tot nu toe nog niet wist.

Ben jij er klaar voor om energiek en geïnspireerd aan het nieuwe jaar te beginnen?

De Buikdans 10Daagse begint op 6 januari!

Ik doe mee!

 

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern