Workshops, lessen, optredens

Buikdans lessen Utrecht

Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is! Proefles Parnassos 2013

Buikdansen is de dans van het Midden-Oosten en wordt ook wel oriëntaalse dans genoemd. Bij deze dansvorm bewegen lichaamsdelen geisoleerd in soepele ronde bewegingen en krachtige staccato bewegingen. Laat je meeslepen door de prachtige muziek en ontdek het plezier van samen dansen! Met buikdansen train je je hele lichaam. Het verbetert je flexibiliteit, houding, balans en coördinatie.

In de buikdans lessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

We geven ook regelmatig workshops, of kom langs voor een gratis proefles!

Buikdanslessen bij Kyria Moves, Van Zuylenstraat 44, De Meern

Vanaf februari 2019:

Woensdagavond 20.00-21.15 – Multi level class

In deze serie komen alle basisbewegingen aan bod, leer je improviseren en werken we aan korte combinaties. Instromen kan gedurende het hele jaar. Kom langs voor een proefles! Kyria Moves is een kleinschalige dans studio in De Meern. Kijk op de website van de studio voor de routebeschrijving.

Tijdens feestdagen en vakanties is er geen les. De kosten zijn 15 euro per losse les, 50 euro voor een vier lessen kaart (drie maanden geldig). Opgeven kan via email: kyriascloset@gmail.com

Nieuwsgierig naar wat je kunt na een cursus buikdansen? Hieronder zie je een filmpje van de cursuspresentatie van Buikdans 1 en Buikdans 2 uit 2016.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern