Zou je het fijn vinden om niet meer te hoeven zoeken naar je muziek?

Wil je minder tijd kwijt zijn met het opzoeken en opzetten van muziek, zodat je meer tijd hebt om te dansen?

Playlist Essentials for Belly Dancers

In de gratis Engelstalige online cursus ‘Playlist Essentials for Belly Dancers’ laat ik je zien hoe je een afspeellijst maakt met alle nummers die jij regelmatig nodig hebt. We lopen langs de verschillende activiteiten die buikdanseressen doen en ik geef je tips om daar passende nummers bij te vinden. Als bonus geef ik je ook mijn eigen playlist met nummers die ik op dit moment veel gebruik. In deze video leg ik kort uit wat we gaan doen:

Belly Dance Business Academy

De Belly Dance Business Academy is een online universiteit. Zij bieden lessen aan voor iedereen die succesvol wil zijn als buikdanseres. Het cursus aanbod gaat onder andere over het overwinnen van faalangst en het vinden van je eigen stijl. Ook praktische onderwerpen zoals video bewerken en de rechten voor foto’s of muziek worden uitgelegd. Voor docenten zijn er meerdere cursussen die ingaan op groepsdynamiek, het verbeteren van je administratie, maar ook het lesgeven aan mensen met een beperking of lesgeven wanneer je zelf niet 100% bent. Inschrijven bij de Belly Dance Business Academy is gratis! Na je inschrijving kun je je opgeven voor lessen en cursussen. Er is een groot aanbod van gratis lessen, en er zijn ook betaalde lessen en workshops.

Wil je meer weten over Playlist Essentials for Belly Dancers? Klik op deze link om de beschrijving te lezen en om je in te schrijven. Veel plezier!