Na lang wikken en wegen ben ik er toch mee begonnen: online lessen! Omdat het in deze woeilige tijden fijn is om even een moment voor jezelf te hebben. Omdat buikdansen helpt met in beweging blijven. En omdat ik me eigenlijk al twee jaar aan het voorbereiden ben op het geven van online lessen maar de sprong nog niet gewaagd had.

Bij deze dus: elke woensdagavond om 20.00 geef ik een live les via Zoom! Met een tablet, telefoon of laptop klik je op de link en je doet mee. Ik zie jou, jij ziet mij en dan kunnen we toch samen dansen. De online buikdansles is voor iedereen die de basisbewegingen kent en in beweging wil blijven. In deze les werken we met korte combinaties en maken we er samen eeen feestje van.

Een overzicht van de geplande online lessen vind je in onze webshop. Na betaling ontvang je link naar de online les. Doe je mee? Dan zie ik je binnenkort in de les!

Uit enthousiasme heb ik ook een gratis online les gemaakt voor beginners. Die ontvang je in je mailbox wanneer je je opgeeft voor de nieuwsbrief. Met de achterliggende gedachte dat ik ook best een online buikdanscursus voor beginners kan opnemen de komende maand. Houd de website in de gaten om te zien of ik deze ambitie waar kan maken 🙂