Terugblik op Tonny’s Tribute

Voor het eerst stonden we na drie jaar weer met buikdansavond Tonny’s Tribute op het podium op 9 april. Het gezellige theater Santbergen in Hilversum gonsde van de bedrijvigheid en ongeveer dertig buikdanseressen. Deze bijzondere avond werd georganiseerd door Sense of Bellydance om de wens van Tonny uit te laten komen. Zij heeft ontzettend hard gewerkt aan een baladi solo in het afgelopen jaar en we wilden haar de kans geven om deze solo ook te dansen. Na aftrek van de kosten konden we 600 euro aan opbrengsten doneren aan Pink Ribbon.

Foto’s van de voorstelling

Tijdens de voorstelling maakte Leoniek van der Vliet prachtige foto’s.

Meer foto’s bekijken en nabestellen van de buikdansvoorstelling Tonny’s Tribute 9 april 2022 in Hilversum kan via de website van Leoniek.

Heb je ook zin om weer te buikdansen? Op 18 juni organiseren we een buikdansfeest in Zeist. Klik hier voor mee informatie en om toegangskaarten te kopen.

Video’s van de voorstelling

Hieronder vind je een aantal video’s van de optredens op die avond, waaronder mijn optreden met fanveils. Heb je na deze terugblik op buikdansvoorstelling Tonny’s Tribute 9 april 2022 in Hilversum ook zin om zelf ook te leren buikdansen? Volg een gratis online proefles, bekijk mijn (gratis) youtube videos met uitleg of kom een keer langs in Vleuten voor een proefles met mij in de Cultuurcampus!

Laat me weten wat je er van vindt!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.