Sense of Bellydance pakte weer uit met een swingend buikdansfeest in Zeist. Dit jaar was het thema Vuur! Het eerste deel van de avond was gevuld met gevarieerde optredens. Daarna werd er heerlijk gedanst op een mix van wereldmuziek. In dit bericht kun je terugkijken op een geslaagde avond, of proeven van de sfeer met de foto’s, video’s en muziek.

Om na te genieten kun je de foto’s bekijken en nabestellen op de website van fotograaf Leoniek van der Vliet.

Video’s

De optredens kun je vinden op deze youtube afspeellijst. Sommige optredens staan niet op Youtube omdat de muziek geblokkeerd wordt, of vanwege de privacy. Ben jij een danseres en wil je de zichtbaarheid van je video laten aanpassen? Mail dan naar info@buikdansereskyria.com

Muziek

Dans met ons mee met de playlist van het vrijdansen!

We willen jullie allemaal bedanken voor een fantastische avond en hopen jullie snel weer te zien!

Liefs,

De danseressen van Sense of bellydance