Buikdans workshop

Kyria verzorgt workshops op maat voor vrijgezellenfeestjes met de bruid en vriendinnen, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Een buikdansworkshop is gezellig, goed verzorgd en  bovendien leuk. De buikdans workshop kan gegeven worden in een dansstudio in Utrecht of bij een deelnemer thuis.

De oriëntaalse dans is een dans met krachtige heupbewegingen en sierlijke armen. Iedereen krijgt een heupdoek met muntjes en/of kralen te leen waarna je de basis bewegingen snel eigen maakt. Daarna gaan we aan de slag met een aantal dans oefeningen waar de bruid of jarige het stralende middelpunt is.

Wat kost een buikdans workshop

Voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en andere particuliere feestjes

Workshop 1 uur:

15 euro per persoon met een minimum van 8 personen

Indicatie is exclusief reiskosten en zaalhuur.

Workshop 2 uur:

20 euro per persoon met een minimum van 8 personen

Indicatie is exclusief reiskosten en zaalhuur.

Workshop is inclusief:

  • bruikleen kleding voor de bruid, heupsjaaltjes en sluiers
  • groepsfoto (met camera/telefoon van deelnemer)
  • aandenken voor de bruid

Zakelijke workshop buikdansen

Bijvoorbeeld voor personeelsfeest, themafeest of personeelsuitje. Deze workshop wordt op maat gemaakt en kan ook op uw locatie gegeven worden. Prijs op aanvraag.

Reiskosten

Voor workshops binnen de stad Utrecht worden geen reiskosten in rekening gebracht. Een zaal huren in Utrecht kost tussen de 55-65 euro, houd er rekening mee dat zalen al bezet kunnen zijn. Het is ook mogelijk om een workshop voor een kleine groep bij iemand thuis te geven, bijvoorbeeld in een woonkamer waar alle meubels aan de kant staan.

Boeken

Wil je een workshop boeken, stuur een email naar kyriascloset@gmail.com. Kyria neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Docenten team

Om tegemoet te komen aan de aanvragen voor workshops werkt Kyria met een docententeam. Deze docenten zijn door Kyria opgeleid om buikdans workshops en lessen te geven en assisteren bij de wekelijkse buikdans lessen. Op dit moment bestaat het team uit twee extra docenten, Annelies (links) en Sara (rechts).

Veel gestelde vragen

Hoeveel is de zaalhuur?

Binnen Utrecht kunnen we een zaal huren bij Sofie’s Palace, Ommuurde Weert 3. Het zalencomplex ligt in het verlengde van de Oude Gracht op ongeveer tien minuten lopen vanaf Utrecht Centraal. De zaalhuur is 57 euro (Spiegelzaal) voor 10-15 personen of 63 euro (Troonzaal) voor 14-18 personen. Kijk op de website van Sofie’s Palace voor foto’s van de zalen.

Hoe worden reiskosten berekend?

De workshop kan ook bij een van de deelnemers thuis gegeven worden. In een doorsnee huiskamer kan een workshop gegeven worden voor ongeveer 6-8 deelnemers. Kyria reist vanuit De Meern naar alle dorpen en steden in de Randstad en rekent 0,25 euro reiskosten per kilometer.

Een van de deelnemers is zwanger, kan ze ook meedoen?

Buikdansbewegingen passen bij het vrouwelijke lichaam. Ook als je zwanger bent kun je meedoen, mogelijk wat minder intensief vanwege vermoeidheid of andere fysieke klachten. Laat vooraf weten in welk stadium de zwangerschap is, aangezien sommige bewegingen afgeraden worden of oncomfortabel zijn in bepaalde fases van de zwangerschap. Kyria geeft ook zwangerschapsbuikdans workshops en lessen.

Wil je een workshop boeken, stuur een email naar kyriascloset@gmail.com. Kyria neemt zo snel mogelijk contact met je op.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern