Buikdans workshop


Kyria verzorgt workshops op maat voor vrijgezellenfeestjes met de bruid en vriendinnen, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Een buikdansworkshop is gezellig, goed verzorgd en bovendien leuk. De buikdans workshop kan gegeven worden in een dansstudio in Utrecht of bij een deelnemer thuis.

De oriëntaalse dans is een dans met krachtige heupbewegingen en sierlijke armen. Iedereen krijgt een heupdoek met muntjes en/of kralen te leen waarna je de basis bewegingen snel eigen maakt. Daarna gaan we aan de slag met een aantal dans oefeningen waar de bruid of jarige het stralende middelpunt is.

De buikdansworkshop is inclusief:

  • bruikleen kleding voor de bruid, heupsjaaltjes en sluiers
  • groepsfoto (met camera/telefoon van deelnemer)
  • aandenken voor de bruid

Tarieven buikdans workshop

Voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en andere particuliere feestjes

OmschrijvingTarieven
Workshop 1 uur15 euro per persoon met een minimum van 8 personen*
Workshop 2 uur20 euro per persoon met een minimum van 8 personen*

*Indicatie is exclusief reiskosten en zaalhuur.

Zakelijke workshop buikdansen

Bijvoorbeeld voor personeelsfeest, themafeest of personeelsuitje. Deze workshop wordt op maat gemaakt en kan ook op uw locatie gegeven worden. Prijs op aanvraag.

Reiskosten

Reiskosten zijn 25 eurocent per kilometer en worden voor de heen- en terugreis gerekend. Voor workshops binnen de stad Utrecht worden geen reiskosten in rekening gebracht. Een zaal huren in Utrecht kost tussen de 60-70 euro. Het is ook mogelijk om een workshop voor een kleine groep bij iemand thuis te geven, bijvoorbeeld in een woonkamer waar alle meubels aan de kant staan.

Boeken

Wil je een workshop boeken, stuur een email naar kyriascloset@gmail.com. Kyria neemt zo snel mogelijk contact met je op