Buikdansles

Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is!

Buikdansen is de dans van het Midden-Oosten en wordt ook wel oriëntaalse dans genoemd. Bij deze dansvorm bewegen lichaamsdelen geïsoleerd in soepele ronde bewegingen en krachtige staccato bewegingen. Laat je meeslepen door de prachtige muziek en ontdek het plezier van samen dansen! Met buikdansen train je je hele lichaam. Het verbetert je flexibiliteit, houding, balans en coördinatie.

In de buikdans lessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

Op dit moment geeft Kyria geen wekelijkse buikdanslessen. Leer de basisbewegingen met haar serie instructie video’s op Youtube!

Gratis online buikdansles voor beginners

Beweeg op een manier die bij jou past;

Wanneer het jou uitkomt;

Dans jezelf soepel en sterk!

In deze les leer je drie buikdansbewegingen en leer je hoe je daarmee kunt improviseren. De les duurt ongeveer een kwartier en is daarmee makkelijk in te passen in een druk leven.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern