Buikdanslessen Utrecht – Vleuten – De Meern

Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is!

In de buikdans lessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

Kom langs voor een proefles of doe de gratis online proefles!

Buikdanslessen Vleuten- De Meern

Woensdagavond 20.15-21.15 – Multi level class

In deze lessen komen alle basisbewegingen aan bod, leer je improviseren en werken we aan korte combinaties. Instromen kan gedurende het hele jaar. Kom langs voor een proefles! De lessen zijn in de Cultuur Campus, Burchtpoort 5 in Vleuten. We zitten in ruimte 0.7, de theater oefenruimte op de begane grond. Inloop vanaf 20.00, de les begint om 20.15.

Meedoen met de les?

Een proefles kost 11 euro, als je daarna besluit vaker te komen krijg je 11 euro korting op een 10 lessenkaart.

Een 10 lessenkaart is drie maanden geldig vanaf de eerste les die je met de kaart volgt. Je ontvangt een betaalverzoek van mij waarmee je het lesgeld kunt overmaken.

Opgeven kan via email: kyriascloset@gmail.com

Heb je vaker buikdansles gevolgd en wil je af en toe meedoen met een les? Dat kan als er plek is. Een losse les kost 15 euro, wat je kunt betalen via betaalverzoek of contant bij aanvang van de les.

Praktische zaken

  • Draag kleding waar je je makkelijk in kunt bewegen, bijvoorbeeld sportkleding of een legging met shirt. Een blote buik mag maar hoeft niet. Heupsjaaltjes en buikdanskleding kan je ook in de les dragen.
  • Neem een waterflesje mee!
  • Omkleden kan in de omkleedruimte tegenover onze dansruimte.
  • Afmelden kan via mail en whatsapp.
  • Er is een whatsappgroep voor vaste leerlingen, waarin ik links en filmpjes post. Deelname aan de whatsappgroep is op vrijwillige basis.

Nieuwsgierig naar wat je kunt na een cursus buikdansen? Hieronder zie je een filmpje van de cursuspresentatie van Buikdans 1 en Buikdans 2 uit 2016.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern