Buikdanslessen Utrecht – Vleuten – De Meern

Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is!Proefles Parnassos 2013

In de buikdans lessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

Kom langs voor een proefles of doe de gratis online proefles!

Buikdanslessen Vleuten- De Meern

Woensdagavond 20.15-21.30 – Multi level class

In deze lessen komen alle basisbewegingen aan bod, leer je improviseren en werken we aan korte combinaties. Instromen kan gedurende het hele jaar. Kom langs voor een proefles! De lessen zijn in de Cultuur Campus in Vleuten. Inloop vanaf 20.00, de les begint om 20.15.

De kosten zijn 11 euro per les. Een proefles kost 11 euro, als je daarna besluit vaker te komen krijg je de volgende les cadeau. Je ontvangt een betaalverzoek van mij waarmee je het lesgeld kunt overmaken.

Opgeven kan via email: kyriascloset@gmail.com

Nieuwsgierig naar wat je kunt na een cursus buikdansen? Hieronder zie je een filmpje van de cursuspresentatie van Buikdans 1 en Buikdans 2 uit 2016.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern