Live online buikdansles

Buikdansles volgen vanuit je eigen huis!

Lekker in beweging blijven, nieuwe combinaties leren en aan vloeiende overgangen werken.

Deze online buikdanslessen worden live gestreamd via Zoom. De perfecte mogelijkheid om les te krijgen vanuit je eigen huis. Deze les is voor leerlingen die de basisbewegingen al herkennen. Wil je online les volgen maar heb je liever een opname? Kijk dan in onze webshop voor de beschikbare on demand lessen!

Voor wie?

Met deze online les leer je nieuwe combinaties en kom je in beweging. We doen geen choreografie, de nadruk ligt op het eigen maken van de bewegingen door middel van korte combinaties. Voor danseressen die de basisbewegingen kennen en meer willen. En voor iedereen die buikdansles wil volgen en nieuwe inspiratie op wil doen. De lessen zijn live dus je krijgt ook feedback van de docent.

Wat zijn de kosten?

Prijs per les: 11 per les

Hoe word de les gegeven?

De online les gaat via Zoom. Om te voorkomen dat er zomaar mensen de meeting binnen vallen, krijg je een wachtwoord waarmee je de meeting in kunt. Daarna kom je terecht in de wachtruimte, waarna ik je binnen laat.

Hoe werkt dat?

Na betaling krijg je een link voor de videomeeting.

1. Open een browser en klik op de link. Het is mogelijk om mee te doen via je browser en zonder Zoom te installeren maar dat is wat minder stabiel.


Om Zoom te installeren klik je op de link en kies ‘installeren’. Dit kan je ook nu al doen trouwens. Heb je Zoom al geinstalleerd, dan kan je de meeting ID intypen om bij de les te komen

2. Vanaf kwart voor acht ben ik online om de microfoon en camera in te stellen. Het is aan te raden om zelf ook iets eerder te zijn. De les start om acht uur.

Wat heb je nodig?

Je kunt meedoen met je telefoon, tablet of laptop. Mijn video staat standaard aan, ik zou het leuk vinden als ik jullie ook kan zien om te zien hoe het gaat. Je kunt je video ook uitzetten als je dat fijner vindt. De les wordt niet opgenomen.

En hoe gaat dat dat in de les?

Tijdens de les zet je je microfoon op mute. Heb je een vraag, steek je hand omhoog en haal je microfoon van mute af. Je hebt ongeveer zoveel ruimte nodig: genoeg om je armen vooruit te strekken, naar de zijkant te strekken en naar achteren te kunnen zwaaien. We gaan ongeveer vier kleine pasjes naar voren en naar zij. Als je meer ruimte hebt kan je daar natuurlijk ook gebruik van maken door grotere passen te nemen!

Meedoen? Stuur een mail naar kyriascloset@gmail.com en ik stuur je de link toe.

De lessen hieronder zonder datum zijn opnames, je krijgt na betaling meteen de link en het wachtwoord toegestuurd.

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern