Gratis buikdans eBook

Buikdansen voor beginners

In het gratis eBook: ‘Schudden voor gebruik: buikdansgids voor beginners’ ontdek je hoe een eerste les er uit ziet, wat de voordelen zijn van buikdansen en hoe jij het meeste uit je buikdansles haalt. Ook lees je meer over buikdans workshops en buikdans feestjes. En vind je er tips als je lessen wilt volgen bij een andere docent dan jouw allereerste buikdans juf, wat best spannend en ingewikkeld is.

Het ebook is een downloadbaar PDF bestand dat je kunt uitprinten, of digitaal op je tablet of telefoon kunt lezen.

Over de auteurBuikdanseres Kyria portret

Ik begon met buikdansen in 1999 en vanaf 2006 geef ik wekelijks lessen, workshops en optredens. Daarnaasts schreef ik ook veel voor de buikdans vakbladen Navel en de Raqs wa Risala. In 2007 publiceerde ik mijn eerste boek: ‘Handboek Buikdanskleding’. een praktische gids om zelf buikdans kleding mee te maken. Het handboek Buikdanskleding is inmiddels als digitale download te koop op deze website.

Je krijgt het ebook gratis als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Eén keer per week stuur ik een mail met daarin buikdans blogberichten, informatie over mijn lessen en workshops en buikdans nieuws. Je kan je op elk moment afmelden voor de mailinglijst.

 

 

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern