Optreden buikdanseres

Optreden buikdanseres Kyria bruiloft 2014

Optreden buikdanseres Kyria bruiloft 2014

“Dank je wel voor je prachtige optreden, we hebben ontzettend genoten!”- Irina

“Wat een geweldige start van ons feest. Onze dochter wil nu buikdansprinses worden als ze groot is”- Chantal

 

Een optreden van een buikdanseres is een sprankelende toevoeging aan bedrijfsfeesten, verjaardagen, een bruiloft of andere gelegenheid. Maak uw feest uniek en boek vandaag nog!

Voor een professionele en gevarieerde act gebruikt Kyria verschillende buikdansstijlen en attributen tijdens een optreden. Haar enthousiasme en vrolijkheid zijn aanstekelijk. Prijzen zijn onder andere afhankelijk van reisduur en lengte van het optreden. Kyria woont in Utrecht en is te boeken voor optredens in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht en omgeving.

Tarieven optreden buikdanseres

Pakket Zilver

Solo optreden van ongeveer 15 minuten voor privé feest. Bevat een openingsdans met sluier, gevolgd door een energieke dans in Egyptische stijl. Er is gelegenheid om mee te dansen tijdens een dans op Arabisch pop nummer en de set wordt afgesloten met een spetterende drum solo. Kyria reist vanaf Utrecht naar uw evenement, reiskosten worden vanaf Utrecht berekend a 25 eurocent per kilometer.

Kosten: €170,- + reiskosten, excl. btw

Pakket Goud

Solo optreden van twee sets van 10-15 minuten met een kostuumwissel en pauze daar tussen, voor privé feest. De sets worden in overleg met de klant samengesteld.

Kosten: €270,- + reiskosten, excl. btw

Pakket Platina

Optreden van Kyria samen met een collega danseres op professioneel niveau, bestaande uit één set van 20 minuten. Inhoud van dit optreden wordt in overleg ingevuld en bevat zowel solo optredens als duetten.

Kosten: vanaf €350 + reiskosten, excl. btw

Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Natuurlijk is het mogelijk om voor elk evenement een uniek pakket samen te stellen, bel of mail voor meer informatie en een persoonlijke offerte. Op alle buikdansoptredens zijn onze algemene voorwaarden voor buikdans optredens van toepassing.

Wil je een vrijblijvende offerte of een optreden boeken? Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Vermeld indien mogelijk de volgende informatie:

-Datum en tijd van het optreden;

-Plaats en locatie, hoeveel dansruimte is er aanwezig;

-Gelegenheid en aantal gasten.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Heb je een specifieke datum in gedachten?

Jouw bericht

 

Veelgestelde vragen

Hoe worden reiskosten berekend?

Kyria reist vanaf Utrecht en berekent 0,25 eurocent per kilometer. Reiskosten worden berekend over de heen- en de terugreis.

Werk je met een factuur?

Voor optredens wordt een factuur verstrekt waarin de BTW opgenomen is.

Mag ik foto’s maken en/of filmen?

Gasten en toeschouwers mogen foto’s en video’s maken met eigen apparatuur. Kyria waardeert het als ze foto’s of video toegestuurd krijgt.  Het maken van filmopnames voor distributie of reclamedoeleinden is niet toegestaan, hiervoor kunnen aparte afspraken gemaakt worden met een aangepast tarief.

 

 

 

 

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern