Tonny’s Tribute – buikdansvoorstelling 9 april 2022

Bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid op 9 april!

Nagenieten kan door de foto’s te bekijken van fotograaf Leoniek van der Vliet

Tonny’s Tribute, ode aan kracht en passie

Wat er ook gebeurd, altijd blijven dansen! Dat is Tonny op het lijf geschreven want nu ze na een lange tocht ongeneeslijk ziek en uitbehandeld is, is dansen datgene wat haar energie geeft, blij maakt en op de been houdt. Deze avond is zij de stralende ster! Naast haar optredens zullen er nog meer afwisselende, leuke, ontroerende en mooie optredens te zien zijn, waarna we zelf lekker de dansvloer op kunnen. Trek je sprankels aan, je glimmers en je schitters, want er is nooit genoeg glitter in het leven!

Tonny danst al jaren bij Roos Belinfante en trad regelmatig op tijdens leerlingenoptredens op het buikdansfeest in Zeist. Het afgelopen jaar heeft ze samen met Roos gewerkt aan haar eerste solo dans. Haar wens is om een mooie sprankelende avond te beleven samen met alle mensen die zij door de jaren heen via het buikdansen heeft leren kennen. Ook als je Tonny niet persoonlijk kent ben je van harte uitgenodigd om te komen. Bijna alle muziek van die avond vind je in deze spotify playlist.

De optredens kun je bekijken via deze (besloten) playlist. Dat wil zeggen dat de video’s alleen te bekijken zijn als je deze link volgt, je kunt ze niet via google vinden. Staat jou video er tussen en wil je die graag openbaar hebben? Stuur een mailtje naar Kyria dan past zij het aan!

Optredens door…

Organisatie

Het feest wordt georganiseerd door Roos Belinfante.

Website en ticketverkoop door Kyria

Ontwerp flyer en social media door Patrisha

Ondersteuning door Hadyr en de andere leden van Sense of Bellydance

E-mail: kyriascloset@gmail.com
KvK: 66003466

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
3454 EV De Meern